Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Tangier

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Tangier zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Tangier mini-gids

Autoverhuur Tangier
Autohuur Tangier

Tanger een stad in het noorden van Marokko aan de Straat van Gibraltar.669.000 mensen wonen in de belangrijke havenstad (2004). Vanaf hier de boot naar Spanjeen Gibraltar.

Tanger is een grote markt, en stond bekend als een centrum van smokkel na de 2de wereldoorlog. De stad is omgeven door muren en is als een amfitheater uit Tanger Bay. De haven is een oude burcht en een paleis van de Sultan, met etnografische en archeologische museum. De oude stad heeft gebouwen uit de Middeleeuwen.Bezoekers kunnen een wandeling langs het strand en ga een bezoek aan een kunstmuseum of het graf van Ibn Battouta, reisde een islamitische jurist, Quaden.Tanger was oorspronkelijk een Fenicische kolonie en is afkomstig uit 1400 voor Christus Kr. 100 f. Kr. Romeinen namen over de stad, en van 683 werd de stad Arabisch. Het had een belangrijke rol als doorlaatpost naar Spanje voor de Moren ’tijd.Tanger is in tijden behoorde tot PortugalFrankrijkSpanje en Engeland, en heeft een grote Europese stad.

Tangier Boukhalef luchthaven ligt op 12 kilometer van de stad.