Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Amersfoort

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Amersfoort zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Amersfoort mini-gids

Autoverhuur Amersfoort
Autohuur Amersfoort

Amersfoort ligt 53 km ten oosten van Amsterdam en 20 kilometer ten noordoosten van Utrecht.132.000 mensen wonen in het centrum van de stad, terwijl de buitenwijken zijn de bevolking in totaal 250.000. Amersfoort is gelegen in de provincie Utrecht.

Amersfoort is een middeleeuws stadje. De geschiedenis van de stad dateert van 1259. Hier zijn een aantal, gedeeltelijk bewaard gebleven stadsmuren. In de Middeleeuwen was de stad een pelgrimsoord. Almersfoort kathedraal heeft de hoogste toren. De stad met de circulaire historische centrum is de grootste attractie in de stad. Andere bezienswaardigheden zijn onder   Onze Lievre Vrouwe toren met 364 stappen.Eern rivier stroomt door de stad, van Monnickeldam tot een van de best bewaarde straten van de stad, Koppelpoort. Amersfoort biedt goede routes voor fietsers die kunnen kiezen tussen langere en kortere routes.

Amsterdam Luchthaven Schiphol is 64 mijl van het centrum van Amersfoort.