Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Heerenveen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Heerenveen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Heerenveen mini-gids

Autoverhuur Heerenveen
Autohuur Heerenveen

Heerenveen ligt 32 km ten zuidoosten van Leeurwarden in de provincie Friesland. 42.000 mensen wonen in Heerenveen, gelegen ten noorden van het land.

Heerenveen werd opgericht in 1551 en is vooral bekend om zijn schaatsen. Wereldberoemde schaatsers hebben olympisch kampioen set meerdere wereldrecords op de overdekte ijsbaan Thialf arena. Het was een van ’s werelds eerste innebdørs paden van 400 meter. Elk jaar, hier het aantrekken van nieuwe internationale race fans.De stad fotballlag sc Heerenveen in de eerste divisie en is een regelmatige deelnemer aan de UEFA jaar. Het team speelt op het Abe Lenstra stadion, dat een grotere capaciteit dan het aantal inwoners in de stad heeft. Er is momenteel een windmolen overblijfselen van de stad de oorspronkelijke 17: Welgelegen.

Luchthaven Schiphol in Amsterdam ligt op 106 km van Hereenveen centrum, terwijl Rotterdam is gelegen 149 km van de stad.