Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Heerenveen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Heerenveen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Heerenveen mini-gids

Autoverhuur Heerenveen

Autohuur Heerenveen

Heerenveen ligt 32 km ten zuidoosten van Leeurwarden in de provincie Friesland. 42.000 mensen wonen in Heerenveen, gelegen ten noorden van het land.

Heerenveen werd opgericht in 1551 en is vooral bekend om zijn schaatsen. Wereldberoemde schaatsers hebben olympisch kampioen set meerdere wereldrecords op de overdekte ijsbaan Thialf arena. Het was een van ’s werelds eerste innebdørs paden van 400 meter. Elk jaar, hier het aantrekken van nieuwe internationale race fans.De stad fotballlag sc Heerenveen in de eerste divisie en is een regelmatige deelnemer aan de UEFA jaar. Het team speelt op het Abe Lenstra stadion, dat een grotere capaciteit dan het aantal inwoners in de stad heeft. Er is momenteel een windmolen overblijfselen van de stad de oorspronkelijke 17: Welgelegen.

Luchthaven Schiphol in Amsterdam ligt op 106 km van Hereenveen centrum, terwijl Rotterdam is gelegen 149 km van de stad.

Nederlands