Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Hoofddorp

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Hoofddorp zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Hoofddorp mini-gids

Autoverhuur Hoofddorp

Autohuur Hoofddorp

Hoofddorp is een dorp 20 km ten zuidoosten van de hoofdstad Amsterdam .Hoofddorp Haarlemmermeer in de provincie van Amstel Land Regio .70.000 inwoners wonen in het dorp die vroeger een meer was: Haarlemmermeer (2007).

Opgericht in 1853, kort nadat het meer was Haarlemmmermeer afgevoerd. Twee dorpen, Kruisdorp en Venneperdorp was gevestigd in het centrum. In 1868 ontvingen zij de namen van Hoofddorp en Nieuw-Vennep. De voormalige groeide sneller en werd het centrum van de regio. In de jaren 1900 Hoofddorp was een onderdeel van de verdediging bar naar Amsterdam. Een fort werd gebouwd langs de belangrijkste kanaal, ten oosten van Hoofddorp. In 1856 werd zijn eerste windmolen. Dirk David van Dijk bouwde de molen die bezoekers kunnen inspecteren. Elke zomer zal er een groot festival, Mystery Land, in de buurt van het dorp, in aanvulling op diverse andere festivals. In het voorjaar Meer Jazz in het centrum.

Hoofddorp is een vier minuten met de trein van Amsterdam Schiphol en is de dichtstbijzijnde stad naar de luchthaven.

Nederlands