Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Hoogeveen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Hoogeveen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Hoogeveen mini-gids

Autoverhuur Hoogeveen

Autohuur Hoogeveen

Hoogeveen is een stad ten noordwesten van Amsterdam in het noordoosten van de Nederland .Hoogeveen heeft 55.000 inwoners (2007). Meer kanalen door de stad.

De geschiedenis van de stad dateert van 20 dec 1625, toen Roelof van Echt een groot gebied turf gekocht van boeren in het gebied om te oogsten turf. In 1819 begon de stad de eerste industrie: gras en bijenkorven. In 1883 bezocht de wereldberoemde schilder Vincent Van Gogh stad. Hutten in Zwartschaap schilderij is geschilderd tussen Hoogeveen en het middenrif van dit jaar. In 1960 was de stad een van de snelst groeiende steden in Nederland. Dus het aantal kanalen gevuld.

Hoogeveen heeft een klein vliegveld gelegen 3 km buiten de stad, terwijl Groningen ligt op 45 kilometer van Hoogeveen.

Nederlands