Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Egersund

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Egersund zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Egersund mini-gids

Autoverhuur Egersund
Autohuur Egersund

Egersund op het land gelegen zuid-west kust – ver naar het zuiden in de provincie Rogaland, nabij de grens met de naburige provincie Vest-Agder. (Ca. 40 minuten met de auto vanuit Stavanger. )Egersund heeft ongeveer 10.000 inwoners (2009), en het administratieve centrum van Egersund, Noorwegen.

Er zijn archeologische vondsten die aantonen dat mensen zijn leven in de Egersund gebied sinds het stenen tijdperk – en aan het eind van 1200.tallet waren er hier twee kerken. Egersund heeft de status van een stad uit 1798.

Egersund centrum is een van de grootste concentraties van stedelijke houten huizen in Noorwegen – en worden dan ook gekenmerkt als verouderde beschermd. Onder andere attracties zijn er een aantal musea in het bijzonder moet worden vermeld: Dalane Folk Museum (een museum voor lokale geschiedenis Dalane regio, Egersund is een onderdeel van) en Egersund Fayancemuseum (welke stukken van de stad de traditionele productie van fayance en aardewerk).

Een zeer bijzondere attractie is de Stop leest Einan – ruim een 1000 jaar oude stenen cirkel net buiten het centrum, dat is in vergelijking met Engeland’s beroemde “Stonehenge” (maar in een veel kleinere versie).

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Sola Airport, gelegen 69 km ten zuidwesten van Egersund.