Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Stavanger Sola Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Stavanger Sola Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Stavanger Sola Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Stavanger Sola Luchthaven
Autohuur Stavanger Sola Luchthaven

Stavanger Airport, Sola (SVG) is gelegen in gemeente Sola, 15 km ten zuidwesten van Stavanger. Er is een bus tussen de luchthaven en Stavanger. De autobedrijven zijn vertegenwoordigd op de luchthaven, Hertz, Europcar, Sixt, Avis en Budget. Pick’s dicht bij de terminal.

In 3742, 153 passagiers in 2008, de Stavanger Airport, de derde grootste luchthaven Sola Noorwegen.De zon werd geopend in 1937 en is Europa’s tweede vaste-cover op de baan. Van Stavanger Airport kan vliegen naar 44 verschillende bestemmingen, waarvan er negen nationale en 35 zijn internationaal. Enkele populaire bestemmingen vanaf de luchthaven is OsloBergenKretaLondenPisa en Rome. Het heeft echter ook grote helicopter verkeer naar en van booreilanden in de Noordzee. De luchthaven is zich uit te breiden.

Stavanger Airport, Sola heeft een zeer goede selectie van restaurants, op slechts een van hen is Preekstoel Cafe, gelegen in de 3e verdieping met een prachtig uitzicht en een geweldig design. De tax-free, draadloos internet, vergaderzalen en ATM. In augustus 2009 opende Rica Airport Hotel Stavanger, dat dicht bij de terminal.