Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Fredrikstad

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Fredrikstad zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Fredrikstad mini-gids

Autoverhuur Fredrikstad
Autohuur Fredrikstad

Fredrikstad ligt in Østfold County, waar de langste rivier – Glomma – mondt uit in de buitenste Oslofjord. De stad heeft 72.760 inwoners (2009), en in de afgelopen jaren volledig uitgegroeid bijna met de naburige stad Sarpsborg. Fredrikstad werd opgericht in 1567 en was lange tijd een belangrijke garnizoensplaats.

Fredrikstad belangrijkste attractie is het oorspronkelijke centrum van de stad – Oude stad – aan de oostzijde van de Glomma, ook bekend als de best bewaarde vestingstad van Noord Europa. Wallen met slotgracht (gevormde sterren) en weide havens van 1600 intact zijn – en de stad heeft ook vele mooie gebouwen uit 1700 rond de King’s grasmat. Een daarvan is “De oude slavernij” (1731), Paleis Artillerie (1733), Hall (1784) en Oost-Fredrikstad Kerk (1779). Er zijn een aantal andere leuke restaurants in de Oude Stad.

Aan de westkant van de Glomma is het centrum van de moderne Fredrikstad – waar de meeste winkels zijn, en hier vinden we ook Fredrikstad Kathedraal (1882).Bovendien, het eiland Isegran beschouwd als onderdeel van Fredrikstad stad. Het is er Glomma delen in een oostelijk en een westelijk natuurlijk – en net buiten de grotere Isegran is Kråkerøy, die ook deel uitmaakt van Fredrikstad. Hier is de schikking een aantal vondsten uit de steentijd.

Onder de historische bezienswaardigheden van Fredrikstad anders Kongsten snel (een beetje buiten de oude stad) en Isegran snel (op het eiland Isegran) genoemd – beide onderdeel van Fredrikstad fort. En vergeet de kerk, een weinig ten noordoosten van het centrum van de stad, de gemeente de oudste kerk (gebouwd ca. 1182).

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Airport Moss – Rygge ligt 29 km ten noorden van Fredrikstad.