Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Halden

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Halden zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Halden mini-gids

Autoverhuur Halden
Autohuur Halden

Halden, die ongeveer. 28.800 inwoners (2009), gelegen aan de zuidelijke Iddefjorden Østfold County – nabij de grens met Zweden. Beperk onderscheid tussen de twee buurlanden loopt langs het midden van Iddefjorden, verder op Svinesund Outer Oslofjord. De dichtstbijzijnde naburige steden Sarpsborg (31 km ten noorden vanHalden en Strömstad in Zweden (32 km ten zuiden van Halden).

Halden is byprivilegier onder haar oude naam – Fredrikshald – in 1665, en de stad was gegroeid onder de hooggelegen burcht, die was 20 jaar eerder gebouwd.Fortress is de beroemdste attractie van Halden’s. In verband met Noorwegen in 1658 moest afstaan aan Zweden Bohuslen, werd het fort uitgebreid en versterkt – en het naar voren als de belangrijkste verdediging tegen de Zweden. De inrichting is heel goed bewaard gebleven.

Veel van de Halden werd verwoest bij een brand in 1826, en het was toen noemde een aantal statige gebouwen in de Empire-stijl. Een van deze is Fredrikshald Theater (1838) – het oudste theater gebouw. Er had zich echter een theatergezelschap in Halden, nog voordat dit. Conservatief (“Harald I Club”), gebouwd omstreeks 1760, is namelijk Rosenlund Hall – het oudste theater.

Een architectonische attractie net buiten het centrum van de stad, Red Mansion – gezinnen tanks en oude woonplaats Anker’s. De oudste delen van dit gebouw stamt uit de jaren 1600, terwijl de rest zijn opgenomen in de late 1700’s.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Moss Airport Rygge, gelegen op 55 km ten noordwesten van Halden.