Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Hammerfest

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Hammerfest zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Hammerfest mini-gids

Hammerfest
Autohuur Hammerfest

Hammerfest ligt in de provincie Finnmark in het noorden van Noorwegen, en heeft ongeveer 9.500 inwoners (2009).Het is gelegen op Kvaløya, die is verbonden met het vasteland door Kvalsund brug.

Hammerfest is ’s werelds meest noordelijk gelegen steden, en is ten noorden van de poolcirkel ligt. Veel toeristen die de stad te bezoeken tijdens de zomer, zal dus de ervaring van de middernachtzon. Hammerfest is ook een van de oudste steden in het noorden van Noorwegen, en kreeg de status van stad in 1789.

Vanuit Hammerfest is de ferry naar een aantal plaatsen in Noord-Noorwegen, en de stad is ook de aanloophaven voor Hurtigruten (die actief zijn tussen Bergen en Kirkenes ).

De toeristische attracties zijn vooral de arctische natuur met kustlijnen, bergen en fjorden, evenals het snijden van de boerderij met zijn prachtige eilanden. Daarnaast heeft men goede mogelijkheden voor vissen en varen en een scala aan recreatieve activiteiten.

Andere bekende toeristische attracties zijn onder andere Hammerfest kerk uit 1961 – met zijn kenmerkende architectuur, St. Michael’s Church uit 1958 – ’s werelds noordelijkste Katholieke Kerk en de Meridian Support   (Bekend als “Struve Meridian Support”) – een monument uit 1856 ter nagedachtenis aan de eerste internationale meting van de aarde de vorm en grootte.Het monument is genoteerd op de UNESCO World Heritage List.

Een andere attractie is het Museum van de wederopbouw, dat is een museum dat de gevolgen van de gedwongen evacuatie van documenten tijdens de 2 De Tweede Wereldoorlog en de wederopbouw van de regio in de naoorlogse periode.

De stad van de regionale luchthaven – de luchthaven Hammerfest – ligt op 3,5 km ten noorden van het centrum.