Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kirkenes

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kirkenes zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kirkenes mini-gids

Kirkenes
Autohuur Kirkenes

De kuststad Kirkenes ligt op de Varanger Fjord in het noorden van Noorwegen, en behoort tot de provincie Finnmark. Kirkenes is de status van stad in 1998 en heeft 3.300 inwoners (2009). Kirkenes is het administratieve centrum in Zuid-Varanger gemeente, die grenst aan zowel Rusland en Finland.

Kirkenes biedt grote arctische wildernis avonturen, en bij helder weer kunt u genieten van de middernachtzon in de zomer en het noorderlicht in de winter. Populaire activiteiten zijn king crab safari, rivier boottochten naar de Noors-Russische grens en rendieren safari’s.

Finnmark is een aantal historische monumenten en bezienswaardigheden van 2 De Tweede Wereldoorlog – met inbegrip van de bom kamer “Anders Grotta, Rusland en War Monument Moeders monument (een gedenkteken voor de vrouwen van de inspanningen voor kinderen en thuis tijdens de Tweede Wereldoorlog 2).

Andere toeristische attracties in de stad zijn Sør-Varanger museum / Borderland Museum (waarvan de tentoonstelling vertelt over de regio’s natuurlijke en culturele geschiedenis), en Savio Museum (een museum gewijd aan de beroemde Sámi kunstenaar John Andreas Savio (1902-1938) – een tentoonstelling van zijn kunstwerken die de Sami rendieren cultuur en de Noord-Noorse natuur).

Buiten de stad priester berg – dat is een uitkijkpunt over Kirkenes en de Varanger Fjord.

Kirkenes is het eindpunt van de E6 en Hurtigruten ( Bergen – Kirkenes).

Luchthaven Kirkenes – Høybuktmoen, gelegen 14 km ten westen van het centrum.