Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Haugesund Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Haugesund Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Haugesund Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Haugesund Luchthaven

Autohuur Haugesund Luchthaven

Haugesund Airport, Karmøy (HAE) ligt ongeveer 14 km buiten Haugesund Karmøy.Er is een bus die overeenkomt met de aankomst-en vertrektijden. De autobedrijven zijn vertegenwoordigd op de luchthaven, Hertz, Europcar, Sixt en Avis.

In 2008, 531.728 passagiers een bezoek aan de luchthaven. Haugesund Airport wordt bediend door Widerøe, SAS en low-cost luchtvaartmaatschappij Ryanair, alsmede diverse chartermaatschappijen.  Er zijn directe vluchten naar de Londen , Las Palmas, Alicante , Bremen, Aberdeen en Antalya. Het vliegveld is in aanbouw en zal worden afgerond in 2010.

Haugesund Airport heeft een cafe, duty free shops en het internet. Er zijn geen hotels op de luchthaven.

 

Nederlands