Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Haugesund

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Haugesund zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Haugesund mini-gids

Haugesund
Autohuur Haugesund

Haugesund is gelegen in de provincie Rogaland aan de zuidwestkust van Noorwegen. De stad heeft ongeveer 34.000 inwoners (2010), en de meeste belangrijke industrieën zijn de visserij, scheepvaart en industrie. Haugesund is een belangrijke handelspartner centrum voor het noordelijk deel van Rogaland, en van de haven is de veerboot verbinding met een host van andere plaatsen in de provincie – met inbegrip van Stavanger.

Haugesund heeft verschillende toeristische attracties – waaronder Onze Verlosser kerk uit 1901 in neo-gotische stijl, Skåre kerk uit 1858, het stadhuis uit 1931 in neoklassieke stijl, City Hall Park, Haugesund Art Gallery (met een tentoonstelling van de westerse kunst vanaf 1800 – en 1900 tot de dag van vandaag), Karmsund Folk Museum (Cultuur verzameling van nadruk op de landbouw, scheepvaart, visserij en ambachten) – en Dokken, het Openluchtmuseum – een plaatselijk museum.

Nationaal Monument Haraldshaugen (“Harald support”) uit 1872 is een populaire attractie. Dit is opgenomen 3 km ten noorden van het centrum en is een herinnering van de Viking koning Harald van Noorwegen Schoonhaar collectie in 872 AD

Haugesund is beroemd om zijn jaarlijkse evenementen, waaronder De Noorse International Film Festival met de distributie van Amanda Award en het Jazz Festival, die beide plaatsvinden in augustus.

Anders, Haugesund biedt een prachtige omgeving en recreatiegebieden, stranden en vriendelijke winkeltjes, cafes en restaurants.

Haugesund Airport ligt in Karmøy, CA. 14 kilometer ten zuiden van het centrum.