Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kristiansund

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kristiansund zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kristiansund mini-gids

Kristiansund
Autohuur Kristiansund

Kristiansund is gelegen aan de kust van West-Noorwegen – in meer en Romsdal County – en heeft ongeveer 20.000 inwoners (2007). De stad kijkt uit op de zee, op de drie eilanden van De Kerk van Noorwegen, Noord-Noorwegen en interieur – die een brug verbinding met elkaar heeft.

Kristiansund is een belangrijk handelscentrum voor de regio, en bezocht dagelijks door de Coastal Express, die opereren tussen Bergen en Kirkenes. Port havengebied heeft verschillende historische bezienswaardigheden en musea uit Kristiansund periode fiskeriby – inclusief de Noorse Clipfish Museum.

De stad van de meest bezochte toeristische trekpleisters zijn Kvalvik Fort – een van de best bewaarde kust Fort 2 World Fire Museum, de scheepswerf museum, Petro-centrum – een bezoekerscentrum waar bezoekers kunnen leren meer over de olie-industrie voor de kust van Noorwegen, de noordkust kerk, gebouwd in 1914, Arne overland Gallery – een kunstgalerie verkoop tentoonstellingen van de Noorse schilders, en het waterpark “Atlanterhavsbadet – een attractie voor het hele gezin inclusief glijbanen, golfslagbad, klimmuur en een jacuzzi.

14 km in zee Grip vissersdorp – een eiland met smalle straatjes en kleine, pittoreske huisjes. U kunt ook een bezoek aan de toeristische attractie Grip staafkerkje van het jaar 1500.

Anders, Kristiansund goed winkelcentrum met winkels en uitgaansgelegenheden evenals verscheidene plaatsen. De stad is ook beroemd voor zijn opera, en heeft een jaarlijkse operafestuke in februari.

Kristiansund Airport ligt 8 km ten noordwesten van het centrum.