Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Mongstad

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Mongstad zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Mongstad mini-gids

Mongstad
Autohuur Mongstad

Mongstad is een industriële site die in het verre noorden van het schiereiland Lindås in de provincie Hordaland in West-Noorwegen – Ca. 60 km ten noorden vanBergen.

Op Mongstad is de grootste olie-raffinaderij in Noorwegen – in handen van Statoil en Shell. Statoil heeft ook een centrum voor de olie-gerelateerde activiteiten. De havenvoorziening Mongstad is de grootste gemeten in tonnage – en de grootste olie in Europa haven van Rotterdam in Nederland.

Mongstad ligt deels in Lindås gemeente en deels in Austrheim gemeente. De gemeenten staan bekend om hun prachtige landschappen West, omringd door fjorden, bergen en de oceaan.

Het dorp ligt op 13 Lindås km ten zuiden van Mongstad. Er is ook Lindås Centrum – een winkelcentrum met winkels, een kapper, bank, pizza restaurant, kantoren, enz. medische

Op Lindås schiereiland heeft vele mogelijkheden voor het vissen met meer zwemmen, wandel-en fietspaden, alsook de uitstekende visserij.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Bergen Flesland Airport, gelegen 82 km ten zuiden van Mongstad.