Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Mongstad

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Mongstad zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Mongstad mini-gids

Mongstad

Autohuur Mongstad

Mongstad is een industriële site die in het verre noorden van het schiereiland Lindås in de provincie Hordaland in West-Noorwegen – Ca. 60 km ten noorden vanBergen .

Op Mongstad is de grootste olie-raffinaderij in Noorwegen – in handen van Statoil en Shell. Statoil heeft ook een centrum voor de olie-gerelateerde activiteiten. De havenvoorziening Mongstad is de grootste gemeten in tonnage – en de grootste olie in Europa haven van Rotterdam in Nederland.

Mongstad ligt deels in Lindås gemeente en deels in Austrheim gemeente. De gemeenten staan bekend om hun prachtige landschappen West, omringd door fjorden, bergen en de oceaan.

Het dorp ligt op 13 Lindås km ten zuiden van Mongstad. Er is ook Lindås Centrum – een winkelcentrum met winkels, een kapper, bank, pizza restaurant, kantoren, enz. medische

Op Lindås schiereiland heeft vele mogelijkheden voor het vissen met meer zwemmen, wandel-en fietspaden, alsook de uitstekende visserij.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Bergen Flesland Airport , gelegen 82 km ten zuiden van Mongstad.

Nederlands