Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Stokmarknes

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Stokmarknes zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Stokmarknes mini-gids

Stokmarknes
Autohuur Stokmarknes

Stokmarknes gelegen in de provincie Nordland in het district Vesterålen, en is het administratieve centrum van Hadsel gemeente. Stokmarknes heeft 3100 inwoners (2009) en kreeg de status van stad in 2000. Het ligt aan de noordkant van Hadseløya, en heeft een brug verbinding met het vasteland door Børøy Bridge en Hadsel brug.

Belangrijke bronnen van inkomsten voor de visserij Stokmarknes de industrie en toerisme. De haven, gelegen in het centrum, de dagelijkse aankomsten van Hurtigruten ( Bergen – Kirkenes ).

Toeristische Attracties in Stokmarknes is eerst en vooral de Noord-Noorse natuur, en is populair bij bergwandelingen van Storheia – waar u een panoramisch uitzicht op de Vesterålen en de Lofoten.

Stokmarknes telt als de geboorteplaats van Coastal’s, “en de pier is de Coastal Express Museum – een tentoonstelling van Coastal verschillende tijdperken. De gepensioneerde schip “M / S Finnmarken is onderdeel van het museum, gelegen buiten het gebouw. Het is open voor het publiek het hele jaar door.

Ook Hadsel kerk uit 1824 is een bezoek waard – een achthoekige kerk met een retabel uit 1520.

De stad van de regionale luchthaven – Stokmarknes Airport – Skagen, gelegen op 8 km ten noordoosten van het centrum.