Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Stord

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Stord zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Stord mini-gids

Stord
Autohuur Stord

Stord is een gemeente in de provincie Hordaland in West-Noorwegen, gelegen op de zuidelijke helft van het eiland Stord in Noorwegen. Stord ligt halverwege tussenStavanger en Bergen, in de regio Sunnhordaland, en is een belangrijk handelscentrum voor de omgeving.De brug van het eiland naar het vasteland.

Stord ontvangen de status van stad in 1997, en het gemeentelijk centrum – die 11.400 inwoners (2009) – heeft opgeroepen Leirvik.

In het centrum zijn winkels en winkelcentra, restaurants en clubs, en van Leirvik is dicht bij de zee en de bergen, culturele en outdoor activiteiten. Vanaf de haven van Leirvik heeft veerverbindingen met een aantal andere plaatsen in West-Noorwegen.

Stord heeft diverse toeristische attracties en bezienswaardigheden – met inbegrip van Stord kerk uit 1857, de 16 meter hoge “Stord deur” (dit is een sculptuur op de pier in Leirvik), het Mijnmuseum Litlabø, Galerie Giga (een galerie met een tentoonstelling van belangrijke Noorse artiesten), en Sunnhordaland Museum bevindt zich op Sunnhordaland werf en 11 oude gebouwen uit 1500 – en 1600’s. Het oudste gebouw is “Adlandstova” uit de jaren 1400.

Op het eiland is Halsnøy Halsnøy klooster uit 1164 – gebouwd door vikinghøvingen Erling. De ruïnes van de abdij is tegenwoordig een museum, en men kan met de veerboot die Leirvik naar het eiland. De reis duurt ca.. 1 uur.

Anders Stord zwembad glijbanen, duiken toren en kinderzwembad – en een attractie voor het hele gezin.

Stord Airport – Sørstokken, gelegen 12.7 km ten westen van Leirvik.