Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Dantzig

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Dantzig zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Dantzig mini-gids

Dantzig
Autohuur Dantzig

Dantzig is de zesde grootste stad van Polen. Dantzig of Danzig zoals het genoemd werd in het Duits, is gevestigd in een voormalige hovedarm van de rivier de Wisla in de baai van Dantzig, in het noorden van Polen. Dantzig, in samenhang met de naburige steden Tri-city gebied. Dantzig heeft 456.000 inwoners en is met de grootste havenstad Gdynia in Polen. Hier is er een ferry naar Stockholm en Nynäshamn Karlskrona in Zweden.

Dantzig werd voor het eerst genoemd in 997 In 1360 werd de stad Hansaby. Na de Tweede Wereldoorlog was de stad het Pools, maar de Duitse pre-historie vraagt zich af onder de oppervlakte. In recente tijden, Studie bekend als de bakermat van de beweging Solidariteit onder leiding van Lech Walesa. Oude stad, Stare Miasto, met zijn smalle straten hebben verschillende patriciërshuizen uit de 15000-1700’s. De prachtige Oude Stadsplein, Dhugi Targ is hier gevestigd, samen met de zeer sierlijke St. Mary’s Church (1343-1502), dat is een van Europa’s grootste. Het is 105 meter lang, 66 meter breed met een toren van 78 meter.

Lech Walesa Airport ligt 14 kilometer ten westen van Dantzig.