Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Krakau Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Krakau Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Krakau Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Krakau Luchthaven
Autohuur Krakau Luchthaven

Johannes Paulus II Internationale Luchthaven Kraków-Balice (KRK) is 11 km ten westen van Krakau Balice in het dorp en is vernoemd naar paus Johannes Paulus II, die jarenlang woonde meerdere in Krakau.Met regelmatige trein-en busdiensten zijn goede mogelijkheden voor vervoer tussen de luchthaven en Krakau. De autoverhuur bedrijven die worden vertegenwoordigd zijn Hertz, Europcar, Sixt, Avis, Budget, Dollar, Natinal, en Alamo.

Krakau Airport is de tweede grootste luchthaven in Polen, in 2009 werd bezocht door 2.680.322 passagiers.Het heeft een internationale en een binnenlandse terminal dat er een pendelbus tussen. De luchthaven is een hub voor LOT Polish Airlines. Vanaf het vliegveld, een vliegtuig van 48 verschillende bestemmingen, de meest populaire zijn LondenDublin en Liverpool.

Krakau Airport heeft een goede selectie aan bars, cafes, restaurants en winkels. Andere faciliteiten op de luchthaven is draadloos internet, bank, postkantoor, VIP-en business center, eerste hulp, een kapel en baby / familiekamer.