Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Legnica

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Legnica zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Legnica mini-gids

Autoverhuur Legnica
Autohuur Legnica

Legnica is gelegen in het westen van Polen, vlakbij de Duitse grens. De stad ligt 65 km ten westen van Wroclaw in Silezië provincie.107.0000 Totale bevolking (2005) woont in Legnica.

De stad voorheen bekend als Lignica, werd gegeven aan Polen door Duitsland in 1946 na de Tweede Wereldoorlog.In 1241 de Slag bij Legnica plaatsvond toen de Mongoolse invasie van Europa. Was een belangrijke stad en groeide na de gouden ontdekkingen in Kaczawa River. Legnica heeft een aantal oude gebouwen, zoals St. John’s Church uit 1294, Peter-Paul Kerk uit 1333, en een kasteel uit de jaren 1400, deels herbouwd na oorlogsschade in 1945. Onder de historische bezienswaardigheden van de stad zijn ook Lubi?? Abbots House, die een koperen museum is gevestigd. Old Town heeft ook een grote markt met een stadhuis in barokstijl.

Edgar luchthaven van Praag ligt op 182 km van Legnica, terwijl Warschau, Johannes Paulus II International Airport belasting 279 km van de stad Legnica.