Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Lodz Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Lodz Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Lodz Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Lodz Luchthaven
Autohuur Lodz Luchthaven

?ód? W?adys?aw Reymont Airport (LCJ) is een kleine luchthaven op ongeveer 6 km ten zuidwesten van de stad Lodz. Het is vernoemd naar de winnaar van de Nobelprijs in de literatuur W?adys?aw Reymont. Het is zowel een goede spoor-en busverbindingen tussen Lodz en een luchthaven.Avis, Europcar, Hertz, en Mieszek 59zl.pl zijn de auto bedrijven die aanwezig zijn.

In 2009, 279.884 passagiers een bezoek aan de luchthaven. Nu de luchthaven uitgebreid, zodat het klaar zal zijn tot 3 miljoen passagiers ontvangen. Er zijn regelmatige vluchten naar 8 verschillende euro epische bestemmingen en er zijn chartervluchten naar 8 andere bestemmingen.  Het is vooral low cost luchtvaartmaatschappijen die Lodz Airport.

Lodz Airport heeft een restaurant en een cafe, maar winkelen is niet spesilet goed. Andere faciliteiten omvatten geldautomaten, reisbureaus, een kapel, vergaderzalen en VIP-lounge. Het dichtstbijzijnde hotel is iness Hotel ligt op 4 km van de luchthaven.