Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Lodz

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Lodz zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Lodz mini-gids

Lodz
Autohuur Lodz

Lodz is de grootste stad van Polen de derde plaats met een totaal van 790.000 inwoners.Het ligt 120 km ten zuidwesten van Warschau, in het midden van Polen.

Lodz is de grootste textiel-Polen fabricage centrum, en wordt vaak vergeleken met Engeland Manchester. Lodz werd gecharterd in 1798, en is soms onder Duitse overheersing. De stad is een belangrijk wetenschappelijk en cultureel centrum met musea, theaters, opera-en filmindustrie. Camerimage, een internationaal filmfestival voor de cinematografie van vorige week in november. De nationale filmschool is hier gevestigd. De hoofdstraat is het 5-kilometer Ulica Piotrkowska. In de oude stad was een onderdeel van Litzmannstadt Getto, die de tweede grootste joodse getto in Polen was tijdens de 2 De Tweede Wereldoorlog. Van de bezienswaardigheden die u Sztuki Museum en het historische museum is genoemd. De eerste was een van de eerste kunst in Europa muzen, terwijl de laatste heeft verschillende ingerichte zalen gewijd aan beroemde mensen uit Lodz.

Lodz Wladyslaw Reymont Airport ligt op zes kilometer van het centrum van Lodz.