Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Lublin

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Lublin zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Lublin mini-gids

Autoverhuur Lublin
Autohuur Lublin

Lublin ligt op 160 km ten zuidoosten van Warschau, en is de negende grootste stad.De stad heeft 357.000 inwoners en is de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam.

Lublin is een oude handelsstad centrum, was een belangrijke basis voor de Poolse expansie naar het oosten in de 1100S. Lublin was gecharterd in 1317, en vele nationale dag vergaderen hier. In 1569, de plaats waar de echte unie tussen Polen en Litouwen werd ondertekend.Kasteel in Lublin van de jaren 1200 ligt aan de oude stad op een heuvel. Hier was een koninklijke kapel met schilderijen uit de Byzantijnse periode. Lublin is een centrum van het jodendom, en in het museum Majdanek bezoekers kunnen voor meer informatie over het concentratiekamp met dezelfde naam. De stad heeft vele bioscopen en theaters, evenals kunst galeries, Lublin wordt ook een festival: van rock, theater, klassieke muziek, het internationale documentaire festival op het middeleeuwse festival.

Lublin Radwiec Airport is vier kilometer buiten Warschau, terwijl Federico Chopin Airport belasting 151 km van Lublin.