Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Poznan Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Poznan Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Poznan Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Poznan Luchthaven
Autohuur Poznan Luchthaven

Pozna? ?awica Airport (POZ) is gelegen op 5 km ten westen van Pozna?. Er is een goede busverbinding tussen de luchthaven en het stadscentrum. De autoverhuur bedrijven die worden vertegenwoordigd zijn Hertz, Europcar, Si XT, Avis, Budget en Alamo.

1.274.679 passagiers bezocht Poznan Airport in 2008. Het werd geopend in 1913 en is dus een van de oudste luchthavens in Polen. De nieuwe terminal luchthaven werd voltooid in 2001 en heeft een mooi en modern design. Van Poznan is de rechtstreekse vlucht verbindingen naar verschillende steden in ongeveer 10 verschillende landen in Europa, charterreizen gaan in de eerste plaats aan Griekenland. De belangrijkste basis voor Wizz Air.

Poznan Airport heeft een cafe en een restaurant en een goede keuze voor diegenen die willen winkelen. Andere faciliteiten zijn geldautomaten, reisbureau, baby / familie kamers, business center en een VIP lounge. Er zijn geen hotels op de luchthaven.

Rzeszow is een stad in het zuidoosten van Polen, 150 kilometer ten oosten van Krakau. 159.000 inwoners (2004) woont in Rzeszow aan de rivier de Wis?ok.