Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Edinburgh Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Edinburgh Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Edinburgh Luchthaven mini-gids

Edinburgh Luchthaven
Autohuur Edinburgh Luchthaven

Edinburgh Airport (EDI) ligt 10 km ten westen van Edinburgh. Het is de grootste luchthaven in Schotland. De beste manier om te reizen tussen Edinburgh en de luchthaven is de bus die elke 10 runs minuten. De bedrijven die auto aanbieden huren Avis, Enterprise, Europcar, Hertz, National en Alamo.

Edinburgh Airport 9.006.702 passagiers vervoerd in 2008.De vijf meest populaire internationale bestemmingen zijn AmsterdamDublinParijsFrankfurt en New York. De luchthaven is een hub voor easyJet, Ryanair, Flybe en Monarch, met 40 verschillende luchtvaartmaatschappijen die vliegen van en naar de luchthaven.

Het vliegveld van Edinburgh heeft een zeer goede selectie van restaurants, cafes en winkels. Het heeft ook een galerie expositie van enkele van de beste kunstenaars in Schotland. Andere faciliteiten omvatten draadloos internet, ATM en zakencentrum. Hotels in de buurt van het Hilton Edinburgh Airport Hotel en Quality Hotel.