Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Stirling

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Stirling zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Stirling mini-gids

Stirling
Autohuur Stirling

Stirling is een historische stad met een centrale ligging in het zuidelijke deel van het land. Het is gelegen aan de rivier de Forth als een leider in de Firth of Forth. Van Stirling is ongeveer 35 km naar de hoofdstad, Glasgow ligt ten zuidwesten van de stad.In 2004 heeft de populatie geschat op ca. 45 000.

Stirling Castle ligt op een heuvel boven de stad en dit is mede de Schotse koningin Mary Stuart werd gekroond in 1543, toen ze was pas negen maanden oud. De National Wallace Monument, kunt u kennismaken met het echte verhaal achter de Hollywood film Braveheart en het zwaard te zien van William Wallace. Een deel van de Schotse Onafhankelijkheidsoorlog werd gevochten in en rond Stirling Bridge krijgers als William Wallace en Robert the Bruce. In de oude gevangenis, de Old Town Jail uit de jaren 1800 kunnen worden ingeroepen als gevangenen en hebben een iets andere reis.

Edinburgh International Airport is het dichtstbijzijnde vliegveld en ligt op ongeveer 50 mijl van Stirling.