Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Zrenjanin

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Zrenjanin zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Zrenjanin mini-gids

Autoverhuur Zrenjanin
Autohuur Zrenjanin

Zrenjanin ligt in Servië noordelijke provincie Vojvodina – en heeft ca..80.000 inwoners. Het is de grootste stad in het Servische deel van de historische regio Banat – die in de gebieden omvat Roemenië en Hongarije. De rivier stroomt door Begej Zrenjanin, beroemd om zijn prachtige bruggen.

De bedrijven in Zrenjanin is onlangs een razendsnelle ontwikkeling – en in 2007 de stad werd bekroond met de “stad van de toekomst” door een nationale, Servische jury. Het volgende jaar gerangschikt Wereldbank Zrenjanin als de belangrijkste zakelijke stad in Servië.

Een van de attracties in de stad, worden de volgende genoemd: het Nationale Theater Tosa Jovanovi? (gebouwd in 1839), het oude stadhuis uit 1820 (herbouwd in 1888), Zenranjins History Museum (die ook een aanzienlijke historische archief bevat) en het prachtige stadspark Gradska basta. Een aantal van de mooiste gebouwen in de stad is geconcentreerd rond het plein Trg Sloboda (“Plein van de Vrijheid”).

Een paar kilometer ten zuidoosten van Zrenjanin is het charmante dorpje ECKA, waar er is een populaire viskwekerij. In de omgeving naast het natuurreservaat Stari Begej.

Zrenjanin Airport ligt op 7 km ten zuidoosten van het centrum van de stad – in de buurt ECKA.