Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Nitra

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Nitra zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Nitra mini-gids

Autoverhuur Nitra
Autohuur Nitra

Nitra is centraal gelegen in het westelijke deel van Slowakije. Nitra stroomt de rivier door de stad en is een zijrivier van de Donau is de tweede langste rivier van Europa.De hoofdstad Bratislava ligt ongeveer 80 km ten zuidwesten van Nitra, vlakbij de grens met Oostenrijk en Hongarije. De bevolking is bijna 90 000 (2008) en Nitra zijn een belangrijke stad omdat de 800’s.

Er zijn veel historische gebouwen en plekken in Nitra, met inbegrip van kasteel Nitra bestaat uit vier onderdelen, waaronder de kathedraal dateert uit 1300. Markt Pribina Square is een van de mooiste plekken in de stad en is gelegen vlak van kasteel Nitra. In het voetgangersgebied is de bezienswaardigheden, zoals fonteinen en de 5-meter hoge klok die een melodie op het hele uur speelt. Nitra is een culturele stad en de vele festivals gehouden hier als Theater Festival Nitra en muziekfestivals.

De dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Bratislava Milan Rastislav Štefánik Airport, gelegen bijna 90 km naar het westen.