Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Nove Zamky

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Nove Zamky zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Nove Zamky mini-gids

Autoverhuur Nove Zamky
Autohuur Nove Zamky

Nove Zámky ligt in het zuidoostelijk deel van Slowakije en slechts 25 km van de Hongaarse grens in het zuiden.Het is gelegen aan de rivier Nitra, dat is ongeveer 80 km naar de hoofdstad Bratislava en ca. 90 km van Boedapest, de hoofdstad van Hongarije. In 2009 is de bevolking van de stad gemeten op iets meer dan 40 000 Nove Zámky opgegroeid rond een fort en werd opgericht in het midden van de jaren 1500.

Onder 2 De Tweede Wereldoorlog grote delen van de historische stad en veel oude gebouwen verwoest werden verloren. Toch zijn er nog enkele historische gebouwen te zien, voornamelijk kerken en kloosters, zoals de katholieke kerk en Franciscaner klooster uit de jaren 1600. Om meer te leren over de geschiedenis kunt u het museum bezoeken, Muzeum Jana Thain Nove Zámky. Bovendien, het is een prachtige landschap in en rond de stad en de nationale parken, spatilbud en vele galerieën.

Milan Rastislav Štefánik Bratislava Airport is het dichtstbijzijnde vliegveld en is ca. 75 km ten westen van Nove Zámky.