Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Trencin

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Trencin zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Trencin mini-gids

Autoverhuur Trencin
Autohuur Trencin

Trencin is gelegen in het westelijk deel van Slowakije, vlakbij de grens met de Tsjechische Republiek in het noorden.Váh stroomt de rivier door de stad en het is over. 120 km van Bratislava in het zuidwesten.Trencin is een cultureel centrum en heeft een bevolking van circa 56.000 (2006). De stad mag zijn gesticht in de 800’s en 1000’s waren Trencin al een zetel in de regio.

De meest bekende attractie is het kasteel van Trencin kasteel dat gebouwd werd tussen 1100 – en 1500’s. In de historische wijk, kan men zien de oude gebouwen en sites, met inbegrip van Huis van de Stad beul is een huis uit de jaren 1500 waar de stad naar verluidt beul woonde in de jaren 1600. In hetzelfde gebied is een onderdeel van de oude stadsmuren uit de jaren 1400, terwijl een Romeinse inscriptie uit 170 AD Kr. is te kijken naar een klif. Trencin biedt ook musea, markten en festivals zoals Pasen markt en een internationaal jazzfestival.

De dichtstbijzijnde luchthaven is Zilina Airport ligt op ca.. 70 km ten oosten van Trencin.