Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Zilina

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Zilina zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Zilina mini-gids

Autoverhuur Zilina
Autohuur Zilina

Zilina is gelegen in de noordwesthoek van Slowakije en ligt aan beide zijden van de rivier de Váh.De noordelijke grens van het land aan de grens tussen Polen en deTsjechische Republiek ongeveer 45 km ten noorden van Zilina.Dit is de grootste stad langs de Váh met een bevolking van ca. 86 000 (2008), die ook Zilina maakt naar de vierde grootste stad van het land. Zilina was gecharterd in 1312 en is vandaag een belangrijk centrum voor toerisme.

Verschillende van de mooiste van het land historische gebouwen kan worden gezien in het oude centrum van Zilina, dat gerenoveerd werd in de jaren 1990. Een van de meest beroemde gebouwen r is Budatín die werd gebouwd in de jaren 1200 en bevindt zich langs de loop van de rivieren Váh en Kysuca.Het kasteel werd herbouwd meerdere malen doorheen de geschiedenis en vandaag de Váh-historisch museum Museum. Het Joods Museum van Joodse cultuur te vinden is in de orthodoxe synagoge.

Zilina luchthaven biedt zowel binnenlandse als internationale vluchten en is ca.. 10 km ten westen van het centrum.