Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Novo Mesto

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Novo Mesto zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Novo Mesto mini-gids

Autoverhuur Novo Mesto
Autohuur Novo Mesto

Is Novo Mesto ligt in het zuidoostelijk deel van de Sloveense en is gelegen aan de oevers van de rivier Krka.Er zijn slechts ongeveer 20 km ten noorden van de grens van Kroatië en ca. 80 km Zagreb is de hoofdstad van Kroatië. Novo Mesto werd opgericht in 1365 en in 2002 de bevolking, gemeten op ongeveer 40 000

Krka Valley ligt tegenover de stad en wordt beschouwd als een van de mooiste valleien van het land met weelderige landschappen en kleine vijvers. In de omgeving kan men zien diverse oude molens en het kasteel Oto?ec kasteel werd voor het eerst genoemd in 1252 Het kasteel werd in brand gestoken in 1942, maar later herbouwd en gerenoveerd als een hotel. In de oude historische stad gebouwen en het Museum van Dolenjska kan men leren over de lokale kunst-en cultuurgeschiedenis.

De dichtstbijzijnde internationale luchthaven is luchthaven van Zagreb, ongeveer 80 km van Novo Mesto. Wilt u rechtstreeks vliegen in het land kan vliegen naarLjubljana Jože Pu?nik Airport, bijna 100 km.