Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Caceres

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Caceres zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Caceres mini-gids

Autoverhuur Caceres
Autohuur Caceres

Cáceres is de hoofdstad van de provincie Cáceres behorende provincie Estremadura. De stad is centraal gelegen in het westelijke deel van Spanje, en de bevolking is ongeveer 90.000 (2008).Het is ongeveer 100 km naar de grens met Portugal in het westen en 300 km naar de hoofdstad Madrid in het noordoosten.Cáceres werd opgericht onder de naam Castra Caecilia door de Romeinen in 74 v.Chr Kr. en werden veroverd door de Moren in 700’s.

Architectuur van de stad wordt gekenmerkt door de lange geschiedenis en de verschillende regel, en het gebied oude stad is genoteerd op de UNESCO-lijst van werelderfgoed. De historische stad heeft een middeleeuws karakter en is omgeven door een oude stadsmuur uit zowel de Romeinse tijd en de periode onder de Moren. Hier ziet u de kerken en kloosters dateert uit 1200 en de historische paleizen en torens. U kunt ook een bezoek aan diverse musea en genieten van muziekfestivals, Pasen en carnaval.

Badajoz Airport ligt net iets meer dan 100 km ten zuiden van Cáceres.