Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Castellon

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Castellon zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Castellon mini-gids

Autoverhuur Castellon
Autohuur Castellon

Castellon is een Spaanse provincie, stekker meer dan 112 km langs de Middellandse Zee in Spanje. Wij wonen 140   000 mensen met een steeds groeiende aantallen.Castellon biedt de meeste van de natuurlijke gelukkige toerist met diverse wandelpaden en berggebieden. De stad heeft een geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen en in het oude gedeelte is rust de vele historische gebouwen uit de Renaissance en de gotische oorsprong. De stad is vol met kathedralen, hoekjes en paleizen. Niet te missen El Fadri, een 58 meter hoge klokkentoren uit de jaren 1500 en de Santa Maria kathedraal.

Voor de avontuurlijke kan Castellon bieden de meest in de sport actief te eten als zeilen, windsurfen, duiken, paardrijden en fietsen. Er zijn ook twee golfbanen in de stad.

Orange bomen groeien langs de straten en nodigt u uit voor gezellige wandelingen in de stad, terwijl de open markt kan echt geven u het vakantie gevoel van loven en bieden op de markten.

De dichtstbijzijnde luchthaven is in Valencia (VLC), maar u kunt ook vliegen naar Barcelona (BCN) en Reus (REU).