Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Jerez

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Jerez zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Jerez mini-gids

Autoverhuur Jerez
Autohuur Jerez

Jerez de la Frontera, provincie Cádiz behoort gelegen in het zuidwestelijke deel van Spanje. De stad ligt ongeveer 15 kilometer landinwaarts, en het duurt ca. 40 minuten te rijden naar de hoofdstad van de provincie Cadiz, gelegen op een schiereiland in de Atlantische Oceaan.Het duurt ongeveer 2 uur te rijden naar de grens tussen Spanje en Portugal, en de bevolking is ongeveer 200.000 (2008).

Jerez de la Frontera is zeer bekend voor de productie van sherry, en het wordt beweerd dat deze wijn alleen kan worden gebeld als sherry is het hier geproduceerd. Er zijn kansen voor de sherry proeven in de stad elke zomer gehouden de Internationale Tentoonstelling van edele wijnen, een wijnfeest. Het gebied is ook wereldberoemd voor het bijeenbrengen van paarden met Spaans, Arabisch en Engels bloed, en hield het een paard markt in mei. Alcázar is een Moorse vesting uit de 1000’s, terwijl de Atalaya Watch Museum heeft de grootste collectie klok in Europa.

Jerez Airport is een internationale luchthaven ligt op ca.. 8 km buiten de stad.