Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Menorca

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Menorca zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Menorca mini-gids

Autoverhuur Menorca
Autohuur Menorca

Balearen eilandengroep in de Middellandse Zee heeft al vele jaren een van de meest populaire toeristische gebieden van Spanje. Mallorca en Ibiza is waarschijnlijk de meest beroemde eilanden hier, maar Menorca is niet minder aantrekkelijk. Hier is er een regeling sinds de prehistorie, en sporen daarvan nog te zien in de grote verzameling van megalithische monumenten uit de steentijd en de bronstijd – een van de echt belangrijke toeristische attracties op het eiland.

Menorca, heeft ook een bewogen geschiedenis. Hier is er een basis voor de piraten, en dat de Arabische en de Britten hebben gedomineerd het gebied in iedere periode. Vandaag Menorca een rustige plek, die haar inkomsten trekt voornamelijk uit de vele feriegjestene hier te komen.

De meeste mensen echter ervaren Menorca minder beïnvloed door het massa toerisme en stress dan Mallorca en Ibiza. Er zijn ook prachtige bergachtige gebieden buiten de gebouwen waar je een gevoel van ongerepte natuur te krijgen. Anders is het natuurlijk prachtige stranden op verschillende plaatsen langs de kust. Menorca heeft ongeveer 80.000 inwoners. Velen van hen wonen in de hoofdstad Mahon en de tweede grootste stad van Ciutadella.

Mao Airport ligt ten zuidwesten van Mahon