Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Rota

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Rota zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Rota mini-gids

Autoverhuur Rota
Autohuur Rota

Rota behoort tot de provincie Cádiz in de regio Andalusië. De stad ligt in het zuidwesten van Spanje en is gelegen aan de westkant van Cádizbukta, tegenover de hoofdstad van de provincie Cadiz.Rota is gelegen op een tip die leidt naar de Atlantische Oceaan, en het is ongeveer 45 km naar Cadiz, die is gelegen op een schiereiland.Van Rota is bijna 30 km naar de grens tussen Spanje en Portugal, en in 2005, inwoners van ca.27 000.

Dit is een aantrekkelijke stad die 16 km van de stranden waar zijn er goede mogelijkheden voor watersporten zoals windsurfen biedt. Het werd gesticht door de Feniciërs enkele eeuwen voor Christus Kr, en de historische stad nog een middeleeuwse sfeer met kleine, kronkelige straatjes. Er zijn verschillende historische gebouwen in de stad, met inbegrip van het Castillo de Luna uit 1700, de stad het stadhuis en de kerk, kerk van La O, die werd gebouwd in 1500.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Jerez luchthaven die is gelegen ongeveer 40 mijl ten noorden van Rota