Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Salamanca

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Salamanca zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Salamanca mini-gids

Autoverhuur Salamanca
Autohuur Salamanca

Salamanca is de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam en behoort tot de regio Castilla y León in het noordwesten van Spanje. Bevolking werd geschat op ca. 155 000 in 2008, en het is een iets meer dan 200 km naar de hoofdstad Madrid in het zuidoosten.Salamanca ligt ongeveer 100 km ten oosten van de grens metPortugal en is gelegen aan de rivier de Tormes.De geschiedenis van de stad gaat terug tot vóór de geboorte van Christus, als de stad werd veroverd door Hannibal in 220 voor Christus Kr.

Salamanca is waarschijnlijk het meest bekend voor het feit dat de oudste universiteit van Spanje, die werd opgericht in 1220 Vanwege haar lange historie, veel oude gebouwen te zien in de stad, waaronder een aantal kerken als de twee kathedralen van de 1100’s en 1500’s. Grote Markt Plaza Mayor zijn afkomstig uit de jaren 1200 en het historische district is genoteerd op de UNESCO-lijst van werelderfgoed. Salamanca biedt diverse kunstmusea naast een museum over het stierenvechten en andere historische musea.

Salamanca Airport ligt op ca. 15 km buiten de stad.