Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Toledo

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Toledo zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Toledo mini-gids

Autoverhuur Toledo
Autohuur Toledo

Toledo is de hoofdstad van de provincie Toledo en de regio Castilla-La Mancha. Het is gelegen op een klif en is omgeven aan drie zijden van de rivier de Taag. Het is ca. 90 km naar de hoofdstad Madrid, terwijl de grens met Portugal ligt bijna 300 km.Toledo was een belangrijk administratief centrum in de Romeinse tijd, en in 2008 was de bevolking van ongeveer 80 000

Toledo was Spanje het kapitaal 1085 tot 1562 en het historische district is genoteerd op de UNESCO-lijst van werelderfgoed.Het charmante oude stad met zijn kronkelige, smalle straatjes is de rand van de afgrond, en hier kan men zien veel oude sites. Alcázar kasteel is een fort dat is gebouwd op een heuvel boven de stad voor ongeveer 1000 jaar geleden, en de gotische kathedraal werd gebouwd tussen 1200 – en 1400’s. Er zijn vele musea in Toledo, waaronder het Museum van El Greco, waar de Spaanse kunstenaar woonde.

Luchthaven Madrid-Barajas is Europa’s 4 drukste luchthaven en is ca. 100 km ten noorden van Toledo.