Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kemer

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kemer zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kemer mini-gids

Autoverhuur Kemer
Autohuur Kemer

Kemer is een toeristische stad aan de zuidkust van Turkije, grenzend aan de Golf van Antalya, die leidt naar de Middellandse Zee.Kemer behoort tot de provincieAntalya en is omgeven door Taurus gebergte en is ongeveer 40 km van de populaire badplaats Antalya dat ligt verder naar het noorden.Kemer heeft een ca. 50 km lange kustlijn en is een kunstmatige stad die werd gebouwd in 1910. In 2004 heeft de bevolking van ongeveer 5000

Kemer termijnen, met lange stranden, groene zee en een prachtige en weelderige natuur met bos en bergen. Zoals de meeste andere badplaatsen langs de Middellandse Zee, ligt het restaurant, bars en winkels langs de waterkant en het stadscentrum. Hoewel Kemer is een vrij nieuwe stad, zijn er verschillende historische bezienswaardigheden en attracties rond de stad. Een paar kilometer van Kemer ligt ruïnes van de antieke stad Perge, die werd gebouwd in 700 eeuw voor Christus Kr.Men ziet de overblijfselen van onder andere een theater, Romeinse baden en aquaducten.

Antalya Airport biedt internationale vluchten en is ca.. 40 km ten noorden van Kemer.