Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Newark

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Newark zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Newark mini-gids

Autoverhuur Newark
Autohuur Newark

Newark, dat is 8 mijl ten westen van Manhattan gelegen, is – met zijn 278.980 inwoners (2008) – de grootste stad in de staat New Jersey, alsmede administratief centrum in Essex County. In veel opzichten, werkt als een voorstad van Newark in New York – maar de stad heeft ook zijn absolute karakter.

Een van de meest bezochte attracties in Newark is de nieuwe, grote culturele en sportcomplex Prudential Center (gewijd in 2007). Hier worden regelmatig grote concerten georganiseerd (vooral in de pop / rock) en diverse sportieve evenementen. Ook de moderne New Jersey Performing Arts Center is een populaire concertzaal (met name voor klassieke muziek en jazz) – en hier de New Jersey Symphony Orchestra basis. Bovendien kunt u ervaringen evenals theater-dansvoorstellingen hier.

Andere populaire sites, bijvoorbeeld de Newark Museum (grootste museum van New Jersey) en honkbal stadion Bears & Eagles Riverfront Stadium (met plaats voor 6.200 toeschouwers).

Newark Liberty International Airport, gelegen aan de rand van de stad, de natie is de vijfde drukste luchthaven.