Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Newark Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Newark Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Newark Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Newark Luchthaven
Autohuur Newark Luchthaven

Newark Liberty International Airport (EWR) is gelegen op 3 mijl ten zuiden Newark, en op 26 km ten zuidwesten van New York City. Het draait zowel bussen en treinen tussen de luchthaven en Newark en andere steden in het gebied. De autoverhuurbedrijven zijn aanwezig op de luchthaven zijn Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz en National.

32.825.570 passagiers gestopt op Newark Airport in 2009. De 5 meest populaire internationale bestemmingen zijn (2009) in Londenin ParijsTorontoTel Aviv enAmsterdam. Het is een hub Express voor Continental Airlines en FedEx. Newark Airport was de eerste grote vliegveld in New York en omgeving, en opende in 1928. De luchthaven heeft drie terminals.

Het is een goede selectie van winkels, cafes, bars en restaurants in alle terminals. Andere faciliteiten omvatten draadloos internet, bank-, gezondheidszorg, massage, een kind / familie kamer, de kapel en zakencentrum. Newark Liberty International Airport Marriott is gelegen op de luchthaven.