Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Palm Beach Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Palm Beach Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Palm Beach Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Palm Beach Luchthaven
Autohuur Palm Beach Luchthaven

Palm Beach International Airport (PBI) ligt 5.5 km ten westen van Palm Beach. Er is een bus tussen de luchthaven en Palm Beach, en bussen die draaien op Palm Beach station, waar men kan reizen onder andere blijven Miami. De autoverhuurbedrijven vertegenwoordigd op de luchthaven wordt EZ Rent A Car, L en M Autoverhuur, Avis, Alamo, Budget, Dollar, Enterprise, Thrifty en National.

In 2009 5.994.606 passagiers een bezoek aan de Palm Beach Airport. Naast Uilke bestemmingen in Canada, de luchthaven bedient de volgende internationale bestemmingen: LondenDublinGlasgowAmsterdam en Frankfurt.

De meeste winkels, restaurants, cafes en bars liggen binnen 2 verdieping van de terminal. Andere faciliteiten zijn geldautomaten, verzekeringskantoren, business-en conferentiecentrum. Hilton Palm Beach Airport, het Crowne Plaza West Palm Beach en Holiday Inn Airport Hotel & Conference Centre zijn allemaal dicht bij de luchthaven.