Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Salt Lake City Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Salt Lake City Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Salt Lake City Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Salt Lake City Luchthaven
Autohuur Salt Lake City Luchthaven

Salt Lake City International Airport (SLC) ligt op 8 kilometer ten noordwesten van Salt Lake City. Er is een bus tussen de luchthaven en Salt Lake City. De autoverhuurbedrijven vertegenwoordigd op de luchthaven zijn Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Fox Rent a Car, Hertz, National en Thrifty

20.790.400 passagiers bezocht Salt Lake City Airport in 2008. Het is de belangrijkste hub voor Delta Air Lines. De luchthaven werd in 2008 en in 2009 gerangschikt als de meest nauwkeurige in de hele Verenigde Staten. Vanaf Salt Lake Airport, een reis van ongeveer 110 verschillende bestemmingen in de VS, Mexico en Canada, alsmede op Tokyo en Parijs.

Salt Lake City International Airport heeft meer dan 20 verschillende winkels bieden alles, van chocolade tot cadeauartikelen en speelgoed voor kinderen. De selectie van cafes, bars en restaurants zijn goed.
Andere faciliteiten omvatten baby / familie kamer, draadloos internet, speeltuin, conferentie-en business-site, contant geld en medische kantoren. Er zijn geen hotels op de luchthaven, maar verschillende hotels in de buurt, met inbegrip van de Comfort Suites Airport