Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur San Diego Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in San Diego Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

San Diego Luchthaven mini-gids

Autoverhuur San Diego Luchthaven
Autohuur San Diego Luchthaven

San Diego International Airport (SAN), ook bekend als Lindbergh Field, is gelegen op 5 km van San Diego en 32 mijl vanaf Tijuana aan de grens met Mexico. Er is een bus tussen San Diego en de luchthaven. Er zijn totaal 17 verschillende autoverhuurbedrijf vlak bij bagasajebåndene in Terminal 1 en 2 ligt Onder de bedrijven vertegenwoordigd zijn Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National en Thrifty.

18.125.633 passagiers een bezoek aan de luchthaven van San Diego in 2008. Van San Diego kunnen rechtstreeks vliegen naar 44 verschillende bestemmingen in de VSCanada en Mexico.De luchthaven heeft drie terminals dat er een gratis pendelbus tussen.

San Diego Airport naar de 30 verschillende eet-en drinkgelegenheden bieden. De selectie van winkels is goed, maar de luchthaven heeft geen belasting. Andere faciliteiten omvatten draadloos internet en pinautomaat. De luchthaven is goed ingericht met kunst en heeft diverse tentoonstellingen. Sheraton San Diego Hotel & Marina ligt direct boven het vliegveld.