Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Cape Town Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Cape Town Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Cape Town Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Cape Town Luchthaven
Autohuur Cape Town Luchthaven

Cape Town Airport (CPT) ligt ongeveer 20 km van Kaapstad. Het is mogelijk om een deur tot deur om shuttle-bus in de vertrekhal van de terminal. De autoverhuurbedrijven vertegenwoordigd op de luchthaven zijn Avis, Budget, Dollar, Europcar, Hertz, Imperial, Alamo en National Tempest

7.813.170 passagiers bezocht de luchthaven van juni 2008 tot juni 2009. Het is de tweede grootste luchthaven in Zuid-Afrika en de derde drukste van geheel Afrika. De route naar Johannesburg is de drukste, in 2007 was het de 5 drukste route in de wereld.In aanvulling op Afrikaanse bestemmingen, kunnen rechtstreeks vliegen naar steden in Zuid-Amerika, Azië, het Midden-Oosten en Europa van Kaapstad.

In 2009 Cape Town International Airport ontvangen Skytrax’s Award voor bste luchthaven in Afrika. Het heeft ondergaan een ingrijpende renovatie projecten in de afgelopen jaren, een nieuwe terminal werd voltooid in november 2009.

Cape Town International Airport heeft een goede selectie van cafes, bars en restaurants. De selectie van winkels is goed, hier zijn deels een speciaalzaak voor wijn uit de streek. Andere faciliteiten omvatten draadloos internet, bank, postkantoor, een conferentiecentrum, een medisch centrum en de VIP-lounge. Het hotel weg Lodge is gelegen op de luchthaven.

Wij bieden goedkope autoverhuur in Centurion. Probeer onze zoekmachine en verbaas u tegen lage prijzen.