Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur George

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in George zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

George mini-gids

Autoverhuur George
Autohuur George

George Town ligt in de provincie West-Kaap in het zuiden van het land, een paar mijl vanaf de Indische Oceaan. George har140.000 inwoners (2010), en ligt midden tussen Kaapstad in het westen en Port Elizabeth in het oosten.De stad heeft zowel de dicht bij de majestueuze Outeniqua Mountains in het noorden, en de zandstranden van de Indische Oceaan in het zuiden. Dit maakt George een zeer populaire toeristische stad.

De stad is ook gelegen in het befaamde en schilderachtige “Garden Route” afdeling, die loopt langs de zuidoostelijke kust van Zuidoost-Afrika, van Mossel Bay naar Storms River.De meest voorkomende is om te rijden langs de Garden Route, maar u kunt ook de stoomtrein ‘Outeniqua Choo Tjoe “- dat loopt van George naar Knysna – en langs enkele van de meest schilderachtige landschappen in het land.

George is ook bekend om zijn vele golfbanen – waar de Fancourt Golf Estate is de meest bekende. De stad heeft ook een eigen museum van stoomlocomotieven – “Outeniqua Transport Museum. Het centrum heeft een goede shoppingmuligher, zowel in winkels en in de stad winkelcentrum.

Vanaf het stadscentrum, op slechts 8 km naar Victoria Bay – de provincie is geweldig om te zwemmen en surfen paradijs.

De stad heeft haar eigen luchthaven – George Airport, gelegen 10 km buiten het stadscentrum.

De dichtsbijzijnde luchthaven is grondgedachte belang Cape Town International Airport, ligt 420 km ten westen van George.