Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kimberley

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kimberley zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kimberley mini-gids

Autoverhuur Kimberley
Autohuur Kimberley

Kimberley is de hoofdstad van Noord-Kaap provincie en heeft ca. 220.000 inwoners (2008). Opgericht in 1866, en vijf jaar later, twee grote diamanten gevonden in de omgeving. Dit leidde tot de site is aantrekkelijk voor de mijnindustrie.

Kimberley’s belangrijkste toeristische attractie is “The Big Hole” – een groot gat in de grond na het verwijderen van 3 ton aan diamanten. “The Big Hole” wordt beschreven als het ’s werelds grootste met de hand gegraven gat.

In Kimberley het centrum zijn een aantal prachtige Victoriaanse huizen en kunstgalerijen, standbeelden, monumenten en musea. Het Natural History “McGregor Museum is zeker een bezoek waard, met tentoonstellingen in de zoölogie, botanie, geschiedenis, archeologie en antropologie.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Kimberley Airport is gelegen op 6 km ten zuiden van het centrum. De luchthaven heeft directe vluchten naar zowel Kaapstad en Johannesburg.