Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Kimberley

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kimberley zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kimberley mini-gids

Autoverhuur Kimberley

Autohuur Kimberley

Kimberley is de hoofdstad van Noord-Kaap provincie en heeft ca. 220.000 inwoners (2008). Opgericht in 1866, en vijf jaar later, twee grote diamanten gevonden in de omgeving. Dit leidde tot de site is aantrekkelijk voor de mijnindustrie.

Kimberley’s belangrijkste toeristische attractie is “The Big Hole” – een groot gat in de grond na het verwijderen van 3 ton aan diamanten. “The Big Hole” wordt beschreven als het ’s werelds grootste met de hand gegraven gat.

In Kimberley het centrum zijn een aantal prachtige Victoriaanse huizen en kunstgalerijen, standbeelden, monumenten en musea. Het Natural History “McGregor Museum is zeker een bezoek waard, met tentoonstellingen in de zoölogie, botanie, geschiedenis, archeologie en antropologie.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Kimberley Airport is gelegen op 6 km ten zuiden van het centrum. De luchthaven heeft directe vluchten naar zowel Kaapstad en Johannesburg .

Nederlands