Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Nelspruit

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Nelspruit zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Nelspruit mini-gids

Autoverhuur Nelspruit
Autohuur Nelspruit

Nelspruit ligt in het oostelijke deel van Zuid-Afrika, specifiek in de provincie Mpumalanga, en heeft ongeveer 220.000 inwoners.Het is gelegen in een vruchtbaar gebied aan de rivier de Limpopo grens tussen Zuid-Afrika en Botswana, die ook de grens tussen Zuid-Afrika en Zimbabwe.

Nelspruit is een belangrijke handelspartner centrum voor de provincie, en in de stad winkelcentrum Mall River “- met meer dan 140 winkels en restaurants. De stad heeft ook casino, bioscopen, golfbanen en een prachtige botanische tuin.

De wereld-beroemde toeristische trekpleisters van het Kruger National Park is gelegen ten noorden van Nelspruit en biedt een prachtig landschap en een overvloed aan wild met inbegrip van leeuwen, luipaarden, olifanten, buffels en neushoorns.U kunt ervoor kiezen om zelf te rijden in het nationale park, of deelnemen aan een begeleide safari tour. Het is ook mogelijk om te verblijven in het gebied bij het park een aantal huisjes en bungalows heeft.

8 km ten noorden van de stad zijn Mbombela Stadium – gebouwd voor de 2010 FIFA World Cup.Het stadion heeft 40.000 toeschouwers in.

De stad heeft twee vliegvelden. Kruger Mpumalanga International Airport ligt 25 km ten noordoosten van Nelspruit, en is vooral lijnvluchten naar Johannesburg enKaapstad.

Nelsprut Airport ligt net ten zuiden van het centrum gelegen, en een aantal charter-en binnenlandse vluchten