Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Newcastle

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Newcastle zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Newcastle mini-gids

Autoverhuur Newcastle
Autohuur Newcastle

Newcastle ligt in de provincie KwaZulu-Natal door de rivier Ncandu rivier, in het oostelijk deel van Zuid-Afrika. De stad heeft 413.000 inwoners (2010), en is een sterke toename van de bevolking in de afgelopen 20 jaar.

In het centrum van Newcastle zijn winkels en winkelcentra, restaurants, pubs, nachtclubs en casino. Er zijn ook goede mogelijkheden voor openluchtrecreatie, met paden die lopen door een prachtig landschap met bossen, watervallen, beekjes en rivieren. Newcastle heeft ook veel sportfaciliteiten, waar zowel nationale en internationale sportwedstrijden plaatsvinden.

De meest populaire toeristische attracties in Newcastle ook Art Museum Cornegie Art Gallery – met wisselende exposities van moderne kunst schilderijen, beeldhouwwerken en keramiek objecten, de hindoe-tempel uit 1903 – met zijn grote, ronde koepel, het stadhuis uit 1899 en het Fort Amiel – een militair museum ligt op een heuvel, en vertelt het verhaal – in het bijzonder van de twee Boerenoorlogen.Het museum heeft een fantastisch uitzicht op de Drakensbergen en de stad.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is OR Tambo International Airport, gelegen nabij het centrum van Johannesburg. De luchthaven ligt op 316 km ten noordwesten van Newcastle.